Fukt och Mögelsanering

Klimatsäkrar krypgrund och vind

Mäta mögel i hus – Skåne och Blekinge

Kontakta oss via vårt kontaktformulär om du misstänker att du har problem med fukt eller mögel i ditt hus. Då kommer vi och mäter mögel och avgör ifall det behövs göras en sanering eller inte. Vi besiktar de utrymmen som behövs och ger dig rådgivning om du har frågor. Vi kan också klimatsäkra och förstärka utrymmen som ligger i riskzonen.

Hör av dig till oss idag så kommer vi och mäter mögel och gör fuktkontroll i Skåne och Blekinge med omnejd.

Mäta mögel och fuktkontroll i Skåne
Vi har lång erfarenhet från byggbranschen och känner till vilka typer av problem som drabbar olika hus från olika perioder. En del är uppenbara, andra är dolda. Vi hyr inte in mindre firmor för att utföra jobbet, vi gör allt själva. Det är en styrka vi har, och något vi är stolta över. Det gör att vi kan erbjuda fördelaktiga priser och rätt kompetens.

Vi erbjuder:
● Rådgivning och konsultation
● Besiktning
● Sanering
● Förstärkning
● Klimatsäkring

När vi utför en fuktkontroll kan vi dra slutsatser om det finns utrymmen i ditt hus som ligger i riskzonen för att få problem med fukt, mögel och svamp. Mögel och fuktskador uppstår när den relativa fuktigheten ligger på över 70 % och fuktkvoten överstiger 15-17 %. Man ska alltid ha en viss marginal när man mäter. När vi gör en mögelkontroll tar vi provet och analyserar ifall det finns mikrobiell tillväxt i ditt hus. Då kan vi sanera och utföra klimatsäkrande åtgärder som säkerställer att det inte sker ny tillväxt.

Kontakta oss på BMR Sanering i Skåne redan idag, så kommer vi och mäter mögel, utför fuktkontroll och hjälper dig att komma tillrätta med problemen i ditt hem så snart vi kan.

BMR SANERING AB

  • Adress: Terminalvägen 6
    243 35 Höör

Kontakta oss

  • Tel:
    0722 47 92 66
  • Epost:
    info@bmrsanering.se

Boka inspektion

Du kan enkelt och snabbt boka en inspektion här på hemsidan. Fyll i formuläret genom att klicka här!