Fukt och Mögelsanering

Klimatsäkrar krypgrund och vind

Om oss

Vårt arbete

Vi är i huvudsak verksamma inom det geografiska området Skåne, Halland, Blekinge samt Småland. Våra tjänster efterfrågas även i Danmark.

Vi kan periodvis vara svåra att nå på telefon, då vi ofta kryper runt i en trång krypgrund eller ålar oss fram i isoleringen på en kallvind.

Använd gärna vårt kontaktformulär, så kontaktar vi er så snart det är möjligt.
Specialitet

Vi har över 30 års erfarenhet av byggindustrin, bl.a. i arbetsledande funktion över nyproduktion av villor och flerbostadshus samt renoveringar.

Vi har utvecklat metoder för att åtgärda kollapsade bjälklagskonstruktioner underifrån i krypgrunden. Detta är ett tufft arbete men det minimerar störningar för fastighetsägaren, och i många fall också till lägre kostnader.

Vi har över 10 års erfarenhet när det gäller markradon under extremt svåra förhållanden. Vi har åtgärdat många fastigheter med höga radongashalter i bostaden p.g.a. läckage av extremt höga halter markradon.

Vi har lång erfarenhet av olika typer av fastigheter och vi vet att alla fastigheter har lite av sin "egen själ", och måste behandlas därefter. Våra kunskaper kring olika typer av fastighetskonstruktioner hjälper oss att lättare förstå problematiken för den specifika fastigheten, och naturligtvis kunna erbjuda rätt lösning.

BMR SANERING AB

  • Adress: Terminalvägen 6
    243 35 Höör

Kontakta oss

  • Tel:
    0722 47 92 66
  • Epost:
    info@bmrsanering.se

Boka inspektion

Du kan enkelt och snabbt boka en inspektion här på hemsidan. Fyll i formuläret genom att klicka här!